Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ο λόγος που ολοκληρώθηκε πρόωρα η σειρά “Μετά τη φωτιά”

Τι είπε για τον λόγο και πώς το έμαθε;

Για το πρόωρο τέλος της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, «Μετά τη φωτιά», αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το έμαθε, μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη στη «Γυμνή αλήθεια» του Κωνσταντίνου Βασάλου, στο Χαμογέλα και πάλι.

Η ηθοποιός, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε, ενώ απάντησε με ειλικρίνεια και στις γρήγορες ερωτήσεις του Κωνσταντίνου.

«Όταν πάθαινα κρίσεις πανικού, αγχωνόμουν περισσότερο με τις συνεντεύξεις γιατί φοβόμουν να πω εκείνη την ώρα “θέλω να σταματήσουμε γιατί νιώθω κάπως”», εξήγησε η ηθοποιός.

Για την πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς, «Μετά τη φωτιά», απάντησε: «Ήταν Πρωτοχρονιά, είμασταν μαζεμένοι όλοι στο σπίτι, όλη η οικογένεια και τρώγαμε και χτυπάει το τηλέφωνο στις 4 η ώρα και λέω είναι για ευχές, μην σηκωθώ από το τραπέζι και τους αφήσω, θα πάρουν μετά το απόγευμα. Μέχρι να πάρω όμως εγώ τηλέφωνο, γιατί συνεχίζαμε μετά και παίζαμε επιτραπέζια, η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 είχε βγει στο ίντερνετ. Ο μπαμπάς μου, που δεν έπαιζε επιτραπέζια, το είχε δει και τον έβλεπα όλη την ώρα να πηγαινοέρχεται. Παίρνω τηλέφωνο για να πω κι εγώ καλή χρονιά και μαθαίνω ότι δεν συνεχίζουμε. Ο λόγος είναι ότι μεταξύ τους, ο ΑΝΤ1 με την εταιρεία παραγωγής, είχαν πάρα πολλά προβλήματα. Εμείς δεν είχαμε ιδέα για αυτό που συνέβαινε και ξαφνικά την πληρώσαμε εμείς».

«Η φτερούγα αυτή τη στιγμή έχει μέσα…»
Όσον αφορά για το μεγαλύτερο μειονέκτημα και προσόν της, δήλωσε: «Να μη γίνομαι μαμά με όλους. Είμαι λίγο της προστασίας, του να σε αναλάβω. Είναι μειονέκτημα για εμένα και να το διορθώσω, για να έχω αυτή τη φτερούγα προς τα εμένα».

«Αυτή η φτερούγα, αυτή τη στιγμή, έχει μέσα εμένα και τον γάτο μου», είπε για την προσωπική της ζωή, ενώ σε ερώτηση για το αν είναι ανοιχτή για γνωριμίες, γέλασε.

Θα προτιμούσε έναν άσημο πλούσιο άντρα, παρά έναν διάσημο και φτωχό. Θα προτιμούσε να είναι κομπάρσος στο Χόλιγουντ για να πάρει εμπειρίες, παρά να είναι πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα, ενώ δεν θα άφηνε τα πάντα για έναν έρωτα. «Είναι ωραίες οι σχέσεις εξ αποστάσεως. Υπέροχες!», τόνισε.

Δεν έχει βγει με κάποιον θαυμαστή της, ούτε με κάποιον follower της από τα social media.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου