Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την ενόχληση της Ιωάννας Μαλέσκου: “Μήπως το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω”

Οσα είπε η παρουσιάστρια

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της εκπομπής I Love Σου Κου σχολίασαν τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας, αλλά και την ενόχληση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον όρο δημοσιογράφος του «πεζοδρομίου».

«Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει “πεζοδρόμιο” που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο», ήταν η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Νομίζω λίγο την παρεξηγήσαμε την Ιωάννα βάζω και εμάς μέσα, παρόλο που δεν είπαμε κάτι. Εγώ με αυτή την ιστορία έμαθα για το “πεζοδρόμιο”. Δεν το είχα ξανακούσει, δεν είμαι δημοσιογράφος του πεζοδρομίου. Ξέρω την άλλη έννοια του πεζοδρομίου και όπως είπε και η ίδια, όταν ακούγεται αυτή η φράση, αλλού πάει το μυαλό», ανέφερε η Μπεττυ Μαγγίρα.

«Δημοσιογραφικά “του πεζοδρομίου” λέμε τους ανθρώπους που έχουν βγει, έχουν κάνει ρεπορτάζ πολύ στο δρόμο έξω, έχουν στηθεί με την κάμερα. Όταν το άκουσε πρώτη φορά, μήπως δεν ήξερε και η ίδια τι σημαίνει. Μήπως το τραβήξαμε και εμείς λίγο παραπάνω…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ANT1.

Ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς εξέφρασε την ενόχλησή του με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα: «”Όμορφη γυναίκα, αλλά δεν ακούς τι λέει”, σκληρή ατάκα, δεν τη λες τώρα για την Ιωάννα Μαλέσκου», είπε ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου