Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Καλύτερα Αργά”: Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχετια την Ευρυδίκη, τη Βανέσσα Αδαμοπούλου, τη Ταμίλα Κουλίεβα και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη

Παρουσιάζει θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει την υπερταλαντούχα Ευρυδίκη, η οποία εξομολογείται τα συναισθήματα της για τον Γιώργο Θεοφάνους.

 

«Τον Γιώργο τον αγαπάω όπως αγαπάω τον γιο μου» ενώ αναφέρει πως μετά από το δεύτερο διαζύγιο δεν ήθελε να «ξαναμπλέξει» με μουσικό. Στη συνέχεια, η Βανέσσα Αδαμοπούλου μας λέει πως έχει«πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της Ποπ και πως η ίδια έχει πάει στο έντεχνο τραγούδι.

Τέλος, δηλώνει πως 4 χρόνια είναι «καθαρή» από την επικαιρότητα. Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί την Ταμίλα Κουλίεβα που δεν διστάζει να αποκαλύψει την δύσκολη σχέση που είχε με την μητέρα της ενώ παραδέχεται πως απέφευγε ρόλους μετανάστριας.

 

Χιούμορ

Ακόμα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη δηλώνει «Η χειρότερη ταμπέλα που έχουν βάλει είναι ότι είμαι “σκύλα”» και πως αν η ίδια δεν «σκύλιαζε» δεν θα κατάφερνε να μπει στο Εθνικό. Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου