Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Cash or Trash”: Όσα θα δούμε στην σημερινή εκπομπή

Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 17:30

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Περικλής έρχεται στο Cash or Trash με ένα αντικείμενο διαφορετικό, από όσα έχουν έρθει ως τώρα, που συγκινεί και σίγουρα θα αφήσει ιστορία, καθώς πέντε νέοι υπέρ-ήρωες γεννιούνται στο Cash Or Trash!

Οι αλλαγές είναι απαραίτητες στη ζωή, αλλά και στην γκαρνταρόμπα, όπως προτείνουν οι ειδικοί του ενδύματος. Για να έρθει, όμως, κάτι νέο πρέπει να βρει χώρο και να αφήσει τη θέση του ένα παλαιότερο. Η γλυκύτατη Μαρία έρχεται στο Cash or Trash, ακολουθώντας, προφανώς, τον κανόνα της αλλαγής και ίσως να είναι αυτή η τυχερή της μέρα!

Αν και chef, με σημαντικό βιογραφικό σε γαλλικά εστιατόρια, ο Κυριάκος, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, έρχεται όχι στην κουζίνα του MasterChef, αλλά στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash! Μεταξύ υποσχέσεων για γεύμα και συμβουλές μαγειρικής, μια νέα συμφωνία κλείνει στο δωμάτιο των αγοραστών!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου