Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

H “χρυσή” δεκαετία του ’60 αναβιώνει στο “Σπίτι με το MEGA”

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα

Αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22.10, το «Σπίτι με το Mega» μας θυμίζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, στα πάρτι, στα φεστιβάλ, στο θέατρο και στον κινηματογράφο και αναβιώνει την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα, το μετρ του είδους, σε μία βραδιά αναμνήσεων για τους παλαιότερους και γνώσεων για τη νέα γενιά.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με οδηγό τη μουσική. Αγαπημένοι τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στα 60s αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας, οι οποίες συνοδεύουν μέχρι και σήμερα τις προσωπικές μας στιγμές.

Διαχρονικά τραγούδια με γνώριμους στίχους που είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα: «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Έχω απόψε ραντεβού», «Όνειρο απατηλό», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το κορίτσι του Μάη», «Το άγαλμα» κ.ά.

 

Ποιους θα δούμε στην MEGA βραδιά

Ερμηνεύουν, με αλφαβητική σειρά, οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Δανάη Λουκάκη, Σπύρος Μπιμπίλας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Λάκης Τζορντανέλλι.

Special guests: Κλειώ Δενάρδου, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Πόπη Αστεριάδη.

Η Ρούλα Κορομηλά με το μπρίο της τραγουδά «Θέλω τα όπα μου» σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Μάκη Δελαπόρτα.

Ακόμη, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος τιμά με την παρουσία του τον Μάκη Δελαπόρτα και μιλά για το όραμα του αγαπημένου ηθοποιού: την ίδρυση μουσείου ελληνικού κινηματογράφου στο Ελληνικό.

 




 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 3/1/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου