Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ξέσπασε στο ντοκιμαντέρ του MEGA η Μαρία Καρυστιανού: “Θεωρώ ύβρη να ακούγονται αυτά τα πράγματα”

“Δεν θα πω προσβολή για το νοητικό μου επίπεδο, γιατί αυτό είναι αστείο να το λες”

Με το ντοκιμαντέρ “Μαμά, έρχομαι”, το Mega τιμά τη μνήμη των 57 νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, το οποίο προβλήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 27/2.

Έναν χρόνο ακριβώς μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ένας χρόνος από τότε που 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μπαίνοντας στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Η Μαρία Καρυστιανού, η οποία εκπροσωπεί τις οικογένειες όλων των θυμάτων, μίλησε στην Ανθή Βούλγαρη για την κόρη της και ξέσπασε για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

 

“Θεωρώ ύβρη να ακούγονται αυτά τα πράγματα”

“Ταξίδευε με την κολλητή της, μαζί τα έκαναν όλα. Ήταν τρεις κολλητές και η μία είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάτσουν μία ημέρα ακόμα στην Αθήνα και να γυρίσουν. Ήταν να πάρουν το πρώτο τρένο αλλά δεν πρόλαβαν να ξυπνήσουν, πήραν το επόμενο” είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος συλλόγου συγγενών θυμάτων Τεμπών.

“Δεν μπορώ να καταλάβω, μου έδινε ο δικηγόρος μου να διαβάσω την 717 και τις αναβολές που γίνονταν. Ποιες ήταν οι αιτίες τον ρώτησα. Ποιος λόγος είναι πιο σημαντικός απέναντι στη ζωή; Η 717 έχει συνάφεια με το δυστύχημα. Θεωρώ ύβρη να ακούγονται αυτά τα πράγματα. Δεν θα πω προσβολή για το νοητικό μου επίπεδο, γιατί αυτό είναι αστείο να το λες. Είναι πραγματικά ντροπή, γιατί αν δεν υπήρχε αυτό και είχαν ολοκληρωθεί τα συστήματα ασφάλειας, δεν με ενδιαφέρει εμένα η επάρκεια ενός υπαλλήλου. Κακώς ήταν εκεί, αλλά τι σημαίνει αυτό; Αν εκείνη την ώρα πάθαινε κάτι, μια ανακοπή και δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του; Δεν μπορείς το 2023, σε μια χώρα στην Ευρώπη που όλα είναι αυτοποιημένα, δεν αφήνουν περιθώριο για λάθος. Έλεγαν ότι φταίει ο σταθμάρχης που δεν πάτησε το κουμπί” ξέσπασε η Μαρία Καρυστιανού.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου