Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τα Παιδιά από την Πάτρα στο «Σπίτι με το MEGA»

Απόψε στις 22:10

Το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει τις πόρτες του ξανά και μας προσκαλεί σε μία βραδιά γεμάτη κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται, στην πρώτη εκπομπή για το 2024, τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα Παιδιά από την Πάτρα. Το καλύτερο λαϊκό συγκρότημα της δεκαετίας του ’80, που χάραξε τη δική του πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και αγαπήθηκε από το κοινό, μας ταξιδεύει μουσικά με διαχρονικές επιτυχίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην καρδιά μας.

Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τις: «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω μπύρες», «Ο Αλέφαντος», «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Μου λένε να μην κλαίω», «Φύσηξε Έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέμα», «Η βροχή», «Δεν είμαι τρομοκράτης», κ.ά.

Σε αυτό το μουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους, Δημήτρης Ζμπέκος από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την Οπισθοδρομική Κομπανία.

Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχημένοι καλλιτέχνες όλοι τους στα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν. Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, και μοιράζονται αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Κουλουμπή.

Μια παρέα που άφησε εποχή έρχεται απόψε στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

#SpitiMeToMega

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου