Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γνήσιο λαϊκό γλέντι στο “Σπίτι με το MEGA” με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τα “Παιδιά απ’ την Πάτρα”

Το Σάββατο 24/2 στις 22.10

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή επιστρέφει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 22.10 στο Mega με μια παρέα που άφησε εποχή, σε ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το Mega» τον Χρήστο Παπαδόπουλο μαζί με τα «Παιδιά απ’ την Πάτρα».

Ο δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης επανενώνεται με τον Λάμπρο Καρελά και τον Βαγγέλη Δεληκούρα και μας θυμίζουν γιατί τα «Παιδιά απ’ την Πάτρα» χαρακτηρίστηκαν το καλύτερο λαϊκό συγκρότημα της δεκαετίας του ’80.

Σε αυτό το μουσικό νοσταλγικό ταξίδι τούς ακολουθούν οι καρδιακοί φίλοι τους Δημήτρης Ζμπέκος, από τους θρυλικούς «Ζιγκ Ζαγκ», και Θοδωρής Παπαδόπουλος από την «Οπισθοδρομική Κομπανία».

Το «Σπίτι με το Mega» γεμίζει με κέφι και αγαπημένα αυθεντικά ελληνικά τραγούδια όπως τα: «Λαϊκό τσα-τσα», «Πίνω μπίρες», «Ο Αλέφαντος», «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός», «Όμως εγώ είμαι τρελός», «Μου λένε να μην κλαίω», «Φύσηξε έρωτας», «Με παρέσυρε το ρέμα», «Η βροχή», «Δεν είμαι τρομοκράτης» κ.ά.

Στη σκηνή ανεβαίνουν επίσης ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ματθαίος Γιαννούλης, η Ρία Ελληνίδου και η Μαρία Ιακώβου, επιτυχημένοι καλλιτέχνες όλοι στα διαφορετικά μουσικά είδη που υπηρετούν.

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν, χορεύουν και μοιράζονται αναμνήσεις και προσωπικές ιστορίες: Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Στράτος Μαρκίδης, Σόφη Πασχάλη, Στέλλα Γιαμπουρά, Χριστίνα Κουλουμπή.

Στα highlights της βραδιάς, όταν η Ρούλα Κορομηλά παίρνει το μικρόφωνο, γίνεται ένα με το κοινό και όλοι μαζί διασκεδάζουν με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια.

 




 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On time” στις 23/2/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου