Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“MEGA Stories”: Η ιστορία της ζωής του Γιώργου Νταλάρα πέρα από τις νότες

Απόψε στις 00.10

Πολλοί έχουν το ταλέντο ή το χάρισμα, ελάχιστοι όμως την υπομονή, την επιμονή και την ωριμότητα να το καλλιεργήσουν αλλά και τη γενναιοδωρία να το μοιραστούν με όλον τον κόσμο.

Με αυτή τη γενναιοδωρία, ο Γιώργος Νταλάρας κάνει τον απολογισμό μιας ολόκληρης -πολυκύμαντης και σχεδόν μυθιστορηματικής- ζωής απόψε στις 00:10, στο «MEGA Stories».

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου τον συναντά στην πρώτη του γειτονιά, την Κοκκινιά, κι από εκεί πιάνουν το νήμα μιας διαδρομής που κινήθηκε αταλάντευτα κόντρα στα προγνωστικά.

Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, η παρουσία, αλλά κυρίως η καθοριστική απουσία του πατέρα του, του ρεμπέτη Λουκά Νταράλα, η σχέση με τη μητέρα του Σουλτάνα και ο αποχωρισμός με τον αδελφό του Χρήστο που έφυγε για την Ελβετία, από ανεξίτηλες μνήμες γίνονται καθηλωτικές αφηγήσεις του τραγουδιστή στον φακό του «MEGA Stories».

Ο Γιώργος Νταλάρας θυμάται τα χρόνια του στο μεροκάματο, στην οικοδομή και το μηχανουργείο, αλλά και την ευκαιρία που του έδωσε στα τέλη των 60’s ο Μάκης Μάτσας για την πρώτη του ηχογράφηση, εκείνη που έγινε τελικά το εισιτήριο για μια σπουδαία καριέρα η οποία αποτιμάται σήμερα σε 89 άλμπουμ και 18 εκατομμύρια πωλήσεων.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου