Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Καλύτερα Αργά”: Η Αθηναΐς Νέγκα φιλοξενεί απόψε την Πέγκυ Ζήνα

Η Αθηναϊς Νέγκα υποδέχεται απόψε τα μεσάνυχτα την Πέγκυ Ζήνα αποκλειστικά στο ACTION 24

Η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς την Πέγκυ Ζήνα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.

«Μου έχει συμβεί να γνωρίσω καλλιτέχνες που θαύμαζα και με απογοήτευσαν» λέει η Πέγκυ Ζήνα, ενώ εξομολογείται πως ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ο πιο ενδιαφέρων τύπος που έχει συναντήσει στην ζωή της. Συζητάει για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα της αλλά και τον ρόλο του συζύγου της, Γιώργο Λύτρα, στην πορεία της ως τώρα. Τέλος, περιγράφει την σχέση της με την κόρη της και χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως αρχηγό του σπιτιού.

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «Καλύτερα Αργά», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων έρχεται και απόψε στο ACTION 24 αλλά και κάθε Τρίτη έως την Παρασκευή 00:00 – 01:00 με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Η έμπειρη Δημοσιογράφος, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά την Πέγκυ Ζήνα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου