Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Μάνεσης: Το επικό σχόλιο που άκουσε on air από πολίτη στον δρόμο

“Μα είναι δυνατόν να φέρεις τον θείο σου στο ρεπορτάζ για να πει καλά λόγια;”, σχολίασε με χιούμορ από την πλευρά του ο παρουσιαστής

Βόλτα στην οδό Ερμού του Βόλου έκανε η κάμερα της εκπομπής Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση και η δημοσιογράφος του Alpha, Μαριλένα Μπάμπου. Η ρεπόρτερ συνομίλησε με τους κατοίκους της πόλης που βγήκαν στην αγορά για να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους το πρωινό του Σαββάτου (20/1).

Μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου η Μαριλένα Μπάμπου εντόπισε έναν κύριο, ο οποίος θέλησε να πει δυο λόγια στην κάμερα της εκπομπής.

«Καλημέρα, τι κάνετε; Κάθε μέρα βγαίνουμε βόλτα εμείς», ανέφερε ο Βολιώτης κύριος, με τη ρεπόρτερ να τον ενημερώνει πως είναι ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση.

«Α στον Μάνεση… τι κάνετε; Καλός ο Μάνεσης… κι εσείς πολύ καλή είστε. Να είστε καλά, καλή χρονιά με υγεία», απάντησε αμέσως ο άντρας, με τη δημοσιογράφο να ξεσπά σε γέλια και να τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια.

«Μα είναι δυνατόν να φέρεις τον θείο σου στο ρεπορτάζ για να πει καλά λόγια;», σχολίασε με χιούμορ από την πλευρά του ο Νίκος Μάνεσης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου