Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σάββατο με φίλους: Reunion για το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται την Ελένη Βιτάλη και μερικούς πολύ καλούς καλεσμένους

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος ετοιμάζεται για ακόμα ένα «Σάββατο με φίλους» και υποδέχεται την Ελένη Βιτάλη.

Μαζί της, ο γιος της, τραγουδοποιός και μαέστρος, Νίκος Ξύδης που δεν ξέφυγε από το οικογενειακό καλλιτεχνικό DNA και διαγράφει τη δική του πορεία.

Επίσης στην παρέα θα είναι ο χαρισματικός τραγουδοποιός της νέας γενιάς, Θοδωρής Κοτονιάς, που μας έχει χαρίσει το υπέροχο τραγούδι «Τα κλειδιά», η Νίκη Ξυλούρη που έρχεται από τα Ανώγεια της Κρήτης, μέλος μιας σημαντικής μουσικής οικογένειας – κόρη του Ψαραντώνη και ανιψιά του Νίκου Ξυλούρη – και η Sadahzinia ή αλλιώς Γιολάντα Τσιαμπόκαλου που θεωρείται η πρώτη γυναίκα που εισήλθε στην ελληνική hip hop σκηνή.

Στο τραπέζι θα καθίσουν ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης, ο Μιχάλης Μητρούσης,, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Μαρίνα Ψάλτη, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Γιώργος Σύρμας και η Κατερίνα Μαούτσου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μαζί τους θα δούμε και ένα τηλεοπτικό reunion της σειράς Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη αφού καλεσμένες είναι οι πρωταγωνίστριες, Νίκη Λάμη, Κατερίνα Ζαρίφη και Αντιγόνη Νάκκα.

Αντιγόνη Νάκκα, Νίκη Λάμη και Κατερίνα Ζαρίφη σε reunion του Mαίρη. Μαίρη, Μαίρη

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου