Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Υπάρχουν άντρες που δεν φοράνε εσώρουχο, είναι βρωμιά” – Τζένη Μελιτά: “Θα τα βάλεις και με τους κομάντο;”

Μελέτη σχετικά με την καθημερινή χρήση των εσωρούχων από τον ανδρικό πληθυσμό σχολίασαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Οι παρουσιαστές του «Πρωίαν σε είδον» ανέλυσαν τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας, κάνοντας χιούμορ για την επιλογή ορισμένων ανδρών να επαναχρησιμοποιούν τα εσώρουχά τους ή ακόμη και να μην τα φορούν καν.

Η έρευνα λέει ότι 1 στους 5 άντρες δεν αλλάζει κάθε μέρα το εσώρουχό του και 1 στους 20 παραδέχεται ότι ξαναφόρεσε το εσώρουχό του περισσότερες από 5 φορές πριν το πλύνει», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 1 στους 5. Στις γυναίκες έχει γίνει μία παρόμοια μέτρηση; Δεν θα υπάρχει 1 στις 30 γυναίκες που θα κρατάει το εσώρουχο;», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Υπάρχουν άντρες που δεν φοράνε εσώρουχα. Όταν δεν φοράς εσώρουχο, είναι λίγο βρωμιά. Το εσώρουχο το φοράς για να προστατεύεσαι αλλά και για να έχεις μία υγιεινή. Δεν μπορεί το σώμα σου να έρχεται σε επαφή με ένα τζιν», συνέχισε τον συλλογισμό του ο παρουσιαστής.

«Τώρα θα τα βάλεις εσύ με τους κομάντο; Άσε με σε παρακαλώ», παρατήρησε με χιούμορ η Τζένη Μελιτά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου