Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά έτσι απροκάλυπτα και δημόσια”

“Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, πως θα γίνει τώρα” αναφώνησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση επέλεξε να κάνε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA. Αφορμή στάθηκαν προφανώς οι απαράδεκτες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, δίχως ωστόσο να τον κατονομάζει, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τα Μέσα αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Πολλά πράγματα, που πολλοί δεν θα τα πούμε δημόσια, εγώ δεν θα τα πω. Δεν θα πω πάντα όλη την αλήθεια μου γιατί μπορεί αυτή να προσβάλλει, μπορεί να μην είναι για τον δημόσιο λόγο. Αυτό που θα πούμε στο γραφείο και θα συζητήσουμε δεν σημαίνει ότι μπορούμε να βγούμε και να το πούμε σε μια κάμερα. Πολλές φορές, όταν συμβαίνει, με σοκάρει κιόλας».

«Αυτή την εβδομάδα δηλώσεις στις οποίες δεν θέλω να αναφερθώ, τις είδα και λέω «δεν είναι δυνατόν κάποια πράγματα να γίνονται έτσι απροκάλυπτα και δημόσια και να μην υπάρχει καμία προστασία». Να λέει ο καθένας ότι θέλει για τον καθένα».

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι αντίδραση θα προκαλέσουμε αλλά τι είναι σωστό, ρε παιδιά. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, πως θα γίνει τώρα» πρόσθεσε, σε έντονο τόνο, η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι» του

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου