Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σάκης Τανιμανίδης για το “Dragon’s Den”: “Ξεκίνησε σαν ένα όνειρο, ένα άπιαστο όνειρο και…”

Το media.gr στην συνέντευξη τύπου λίγο πριν την πρεμιέρα του show

Το «Dragons’ Den Greece», το τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:30 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, που θα αποτελούν φέτος την ομάδα των DRAGONS, είναι οι:

Χάρης Βαφειάς, Πλοιοκτήτης

Λέων Γιοχάη, Tech Επενδυτής

Demetrios Mallios, Iδρυτής Aeon GroupΤάσος Οικονόμου, Επενδυτής

Λιλή Περγαντά, Ιδρύτρια και Πρόεδρος Power Health

Μαρία Χατζηστεφανή , Ιδρύτρια και Πρόεδρος The Rodial Group

Image 1 of 1

 

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα και συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και το media.gr ήταν εκεί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Dragons’ Den Greece» για δεύτερη σεζόν, δηλώνοντας πως «Το Dragons’ Den Greece, ξεκίνησε σαν ένα όνειρο, ένα άπιαστο όνειρο και σαν κάτι το οποίο, 99% των Ελλήνων θεωρούσαν λάθος κίνηση, όμως ο έγινε πραγματικότητα και το έκανε ο ANT1 πραγματικότητα».

 

Επίσης ο παρουσιαστής αποκάλυψε και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην διαδικασία του show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας.  Οι αλλαγές αυτές, συγκεκριμένα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι, οι κριτές θα είναι 6 και οι καρέκλες 5, καθώς θα εναλλάσονται ανάλογα με το «πιτς», δηλαδή ανάλογα το προϊόν, ή το επιχειρηματικό Project που θα παρουσιάζει ο εκάστοτε συμμετέχον.

Να σημειώσουμε επίσης, πως την παρουσίαση ξεκίνησε ο νέος Διευθυντής Περιεχομένου στον όμιλο του ΑΝΤ1  Νίκος Χριστοφόρου, ο οποίος συστήθηκε για πρώτη φορά, καλοσωρίζοντας τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου