Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γωγώ Δελογιάννη: “Πώς αρμέγεται η καρύδα;” – Τζένη Μελιτά: “Την… σφίγγουνε”

Η αμήχανη συζήτηση στην κουζίνα του “Πρωίαν σε είδον”

Μία συζήτηση γεμάτη υπονοούμενα και κρύα ανέκδοτα είχε η παρέα του «Πρωίαν σε είδον» στη στήλη της μαγειρικής με τη Γωγώ Δελογιάννη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο καλεσμένος της εκπομπής, Τόνυ Δημητρίου, αποφάσισε να κάνει ένα λογοπαίγνιο με το φαγητό της μαγείρισσας.

«Τζένη, αυτό είναι κάρι. Αυτό τι είναι;», ρώτησε ο ηθοποιός την παρουσιάστρια, βάζοντας λίγο από το φαγητό επάνω στο χέρι του. «Κάρι Μπράτσο», του απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεσπώντας σε γέλια.

«Συγχαρητήρια! Ο Φώτης περνάει την καλύτερη μέρα του σήμερα», απάντησε η Τζένη Μελιτά αμήχανη με το κρύο ανέκδοτο του ηθοποιού που ενέκριναν οι συνεργάτες της.

«Πώς αρμέγεται η καρύδα;», ρώτησε ο Τόνυ Δημητρίου χαριτολογώντας, βλέποντας τα υλικά του πιάτου, με τη Τζένη Μελιτά να απαντά αμήχανα: «Τη σφίγγουνε». «Εμένα με έχουν ρωτήσει πώς αρμέγεται ο αρακάς», είπε από την πλευρά της στο ίδιο ύφος η Γωγώ Δελογιάννη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν έχασε στη συνέχεια την ευκαιρία να πει τα δικά του κρύα ανέκδοτα, με τη Γωγώ Δελογιάννη να σχολιάζει: «Ξέρεις ότι είμαι φαν σου αλλά αυτό ήταν κακό».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου