Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

The Break: Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 17.00

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 17.00, στον ΣΚΑΪ, με τη Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και η εκπομπή «The Break» υποδέχονται τη νέα χρονιά σε νέα ώρα και το κυριακάτικο ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ γίνεται απογευματινό. Το «The Break» επιστρέφει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 17.00 με ενδιαφέροντες καλεσμένους, ωραίες συζητήσεις, νέες στήλες, μαγειρική και celebrities.

Δείτε το trailer:

 

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με τον πατέρα του, την «άφραγκη» αστική του οικογένεια, την αισθητική επέμβαση στα μάτια του και τη χειρότερη παράσταση από την οποία όμως κέρδισε τα περισσότερα χρήματα.

the break

Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι ο άνθρωπος πίσω από τους απαγορευμένους έρωτες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι ιδέες της γυναίκας του που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, τα κανάλια που αρνήθηκαν τους «Ψίθυρους Καρδιάς» και το «Άγγιγμα Ψυχής», οι ηθοποιοί των σειρών του που δεν τον «αντικρίζουν» και οι «παραξενιές» του Απόστολου Γκλέτσου.

the break

Ο Τάκης Γιαννέτος είναι ο ράφτης των Ελλήνων πρωθυπουργών και μιλά για τη γνωριμία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και γιατί δεν έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα να φορέσει γραβάτα.

Οι συντάκτες του περιοδικού «Down Town» κάνουν τον απολογισμό του 2023 και το «Break» ταξιδεύει ακριβώς 20 χρόνια πριν, στην «άλλη» Ελλάδα του 2004.

the break

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor, συζητάμε τις αλλαγές του νέου κύκλου και η Βάσω υποδύεται για πρώτη φορά έναν άλλο ρόλο, αυτόν της «κουτσομπόλας».

Αυτή η εκπομπή δε θα θέλεις να πάει σε break!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου