Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τατιάνα Στεφανίδου – Σκληρή απάντηση στα αισχρά σχόλια για την κόρη Ζαμπέτογλου – Γαλακτερού: “Απόπατος της κοινωνίας”

“Αυτό έχω να πω και είμαι σίγουρη ότι – όπως και την προηγούμενη φορά που τοποθετήθηκα έτσι – θα δεχθώ εμετικά σχόλια στα social media. Δεν με νοιάζει και καθόλου όμως”

Τη δική της σκληρή απάντηση δίνει η Τατιάνα Στεφανίδου στα αισχρά σχόλια που γράφτηκαν από χρήστες του Twitter την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τα οποία είχαν ως στόχο τους την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, που εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου στο πλάι του νέου δήμαρχου Αθηνών, Χάρη Δούκα.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έμεινε ασυγκίνητη από το μίσος που εξαπέλυσαν ανώνυμοι λογαριασμοί μέσα από τα social media και θέλησε να κάνει τη δική της αιχμηρή τοποθέτηση καταδικάζοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Προσυπογράφω πλήρως την τελευταία ανάρτηση που διαβάστηκε. Ο ρατσισμός είναι ο απόπατος της κοινωνίας, σύμφωνοι. Αυτή η φράση όμως «είναι ένα παιδί ρε ηλίθιοι», πραγματικά όμως…», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Αυτό το κοριτσάκι ήταν ολόφωτο πάνω στη σκηνή, έβγαινε από μέσα του ένα φως, γιατί είχε τέτοια χαρά, ένα εκτόπισμα. Δεν είχε κάποια συστολή όπως πολλά παιδάκια συνήθως, κρατούσε τον δήμαρχο και ήταν μία σταρ», σχολιάζει η οικοδέσποινα του T-Live.

«Για να βγάλεις κάτι τόσο σκοτεινό μπροστά σε αυτό το φως, πρέπει να είσαι πραγματικά ο απόπατος της κοινωνίας. Αυτό έχω να πω και είμαι σίγουρη ότι – όπως και την προηγούμενη φορά που τοποθετήθηκα έτσι – θα δεχθώ εμετικά σχόλια στα social media. Δεν με νοιάζει και καθόλου όμως, θα υιοθετήσω αυτή την άποψη», επισημαίνει κλείνοντας την τοποθέτησή της η Τατιάνα Στεφανίδου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου