Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Καμέας: “Ο καθένας έχει την ταυτότητα του στην τηλεόραση”

“Αυτό τον δρόμο έχω επιλέξει να ακολουθήσω” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Καμέας

Στα παρασκήνια της εκπομπής Status, την οποία παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Καμέας για μια ακόμα χρονιά, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα την Πέμπτη. Λίγο πριν τη νέα του συνέντευξη με καλεσμένη την Κατερίνα Στανίση, ο παρουσιαστής μίλησε για τους συναδέλφους του εξηγώντας στοιχεία που θαυμάζει σε ορισμένους εξ αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καμέας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω κάποιον παρουσιαστή σαν πρότυπο για να… κλέβω ιδέες. Όχι. Ότι θαυμάζω όμως παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση, ναι είναι γεγονός. Δεν τους βλέπω ωστόσο με την έννοια να κοπιάρω πως κάνει την ερώτηση, πως στήνει τα χέρια του, πως κάθεται και τα λοιπά».

«Ο καθένας έχει την ταυτότητα του στην τηλεόραση. Αυτό τον δρόμο έχω επιλέξει να ακολουθήσω. Το ότι θαυμάζω κάποιους παρουσιαστές, ναι. Μου αρέσει πολύ, να πω την αλήθεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και νομίζω ότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει».

«Μου αρέσει επίσης ο Πέτρος Πολυχρονίδης, τον οποίο και θεωρώ πραγματικά πολύ ταλαντούχο και θα ήθελα και σε ένα άλλο κόνσεπτ» πρόσθεσε ακόμα ο Κωνσταντίνος Καμέας στην καθημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου