Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ξέσπασε η Καινούργιου: “Δεν ντρέπεστε; Είστε με τα καλά σας; Τι ψυχή έχετε ρε παιδί μου;”

Η παρουσιάστρια ξέσπασε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Ιδιαίτερα συγχυσμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η οποία θέλησε να μιλήσει για ορισμένα αρνητικά σχόλια που διάβασε στο Twitter σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή και την εικόνα της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά.

Η παρουσιάστρια, την ημέρα της κηδείας του πολυαγαπημένου τραγουδιστή, διαπίστωσε ότι το όνομα της Δέσποινας ήταν πρώτο trend στο Twitter και μάλιστα απόρησε, γι αυτό και μπήκε να δει τι συμβαίνει.

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε να γράφονται άθλια σχόλια για την τραγουδίστρια και την εικόνα τη στο τελευταίο αντίο του Βασίλη Καρρά και ξέσπασε στον «αέρα», ενώ στο τέλος ευχήθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους να βρουν περισσότερη καλοσύνη τη νέα χρονιά που έρχεται.

«Μία γυναίκα που πηγαίνει σε μία κηδεία, ενός ανθρώπου που αγαπέι πολύ, σε τραγική κατάσταση και σχολιάζουμε την εξωτερική της εμφάνιση; Είναι οι ίδιοι όμως, που σχολιάζουν και την εμφάνιση στα μπουζούκια. Είναι οι ίδιοι που σχολιάζουν και τι φοράει. Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Ειλικρινά, μπήκα και διάβασα και έπαθα σοκ. Είδα και σχόλια από γυναίκες. Καλά, δεν ντρέπεστε; Είστε με τα καλά σας; Πώς γίνεται ρε παιδί μου αυτό το πράγμα; Μια γυναίκα που πήγε φυσιολογικά και καταβεβλημένη, σε μια κηδεία. Τι ψυχή έχετε ρε παιδί μου; Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εύχομαι το 2024, κάποιους από εσάς να μπει λίγη καλοσύνη μέσα σας. Συγχύστηκα», τόνισε.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου