Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Στην Κοινωνία ώρα MEGA”: “Ο Βασίλης Καρράς εκπλήρωσε τα μουσικά μου όνειρα, είμαι πάρα πολύ τυχερός”

«Τιμούσε τους Πόντιους συνέχεια, έλεγε συνέχεια για τον Πόντο. Έχω να θυμάμαι μόνο καλές εμπειρίες από τον Βασίλη», λέει ο Σωτήρης Ασαρτζής.

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα ο Βασίλης Καρράς, στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, που έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών, σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα, με χιλιάδες θαυμαστές του αλλά και συναδέλφους του να συρρέουν στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του για να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής.

Η ταφή του θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00. Στο τελευταίο «αντίο» θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Ο Σωτήρης Ασαρτζής, ένας από τους συνεργάτες του σπουδαίου καλλιτέχνη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» για τη συνεργασία τους.

«12 χρόνια ήμουν μαζί του. Έχω ζήσει πάρα πολλές εμπειρίες μαζί του, είμαι πάρα πολύ τυχερός. Μία από τις πιο έντονες ήταν όταν πήγαμε στη Βουλγαρία και παίξαμε σε 17.000 κόσμο. Ήταν απίστευτη εμπειρία αυτό», είπε αρχικά ο Σωτήρης Ασαρτζής.

Ο ίδιος σημειώνει στη συνέχεια: «Ο Βασίλης εκπλήρωσε τα μουσικά μου όνειρα. Ό,τι και να έλεγε ήταν όλα επιτυχίες. ‘Όταν τα χρόνια σου περάσουν’ ήταν το αγαπημένο του τραγούδι, το αφιέρωνε συνεχώς στην κα Χριστίνα (σ.σ. τη γυναίκα του).

Τιμούσε τους Πόντιους συνέχεια, έλεγε συνέχεια για τον Πόντο. Έχω να θυμάμαι μόνο καλές εμπειρίες από τον Βασίλη. Ήταν αληθινός, κρατούσε πάντα τα καλά, είναι μεγάλη προσωπικότητα, έλεγε πάντα την αλήθεια και μπροστά και πίσω από τα φώτα, δεν είχε να κρύψει τίποτα. Ήταν αυστηρός πάνω στην σκηνή, όσο έπρεπε, ήταν έξυπνος άνθρωπος, έκανε τη δουλειά του σωστά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου