Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Γωγώ Δελογιάννη “εισέβαλε” στο Στούντιο 4: “Τέτοια ωραία λόγια σου λένε στο Πρωίαν ή μόνο εμείς εδώ;”

“Τη Γωγώ την είχα γνωρίσει στο MasterChef. Ήμουν guest κριτής κι αυτή διαγωνιζόμενη”, αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε εκτάκτως η Γωγώ Δελογιάννη. Η γνωστή μαγείρισσα άφησε για λίγο την κουζίνα του «Πρωίαν σε είδον» και περνώντας τυχαία δίπλα από το πλατό του απογευματινού μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 οι παρουσιαστές την κάλεσαν να μπει στην παρέα τους στον αέρα, την ώρα που ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ετοίμαζε το γλυκό της ημέρας.

«Θέλω να πω ότι έχουμε και τη Γωγώ Δελογιάννη που καραδοκεί πίσω από την κάμερα», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να την προσκαλεί να μπει στο πλατό της εκπομπής.

«Τη Γωγώ πού την είχα γνωρίσει; Και αλήθεια από τότε ξεχώριζε: στο MasterChef. Ήμουν guest κριτής και ήταν διαγωνιζόμενη. Ήταν πολύ οδοστρωτήρας και οργανωτική», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Έχω φτιάξει από το πρωί λίγο μοσχαράκι Στρογγανόφ, να σας κεράσω», είπε στη συνέχεια η Γωγώ Δελογιάννη.

«Ναι, μετά το μιλφέιγ ταιριάζει είναι η αλήθεια», της απάντησε με χιούμορ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Και τα Χριστούγεννα θα φτιάξω γεμιστή πανσέτα. Επιμένω στο κρέας. Θα γίνουμε όλοι vegan τώρα; Σέβομαι τους ανθρώπους που ενώ τους αρέσει το κρέας κάνουν κόπο για να είναι vegan από σεβασμό προς τα ζώα αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει να φτάσω σε αυτό το σημείο ακόμα», ανέφερε στη συνέχεια η μαγείρισσα του «Πρωίαν σε Είδον».

«Παιδιά, η Γωγώ μια φορά στην καραντίνα ανέβασε σε ένα story ότι έκανε ένα καταπληκτικό ρεβανί. Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: θέλω από αυτό το ρεβανί, πού είσαι; Ξεκίνησα με το αμάξι, πήγα στο σπίτι της και μου κατέβασε κάτω ένα ταψάκι ρεβανί. Τόσο πολύ το ζήλεψα», περιέγραψε με τη σειρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για τη Γωγώ Δελογιάννη.

«Τέτοια ωραία λόγια σου λένε στο Πρωίαν ή μόνο εμείς εδώ;», την πείραξε λίγο πριν αποχωρήσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου