Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Ολα για τη ζωή μας” στο ΜEGA: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Συμβουλές για την καθημερινότητα μας από ειδικούς.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη έρχεται λίγο πριν από τις γιορτές με θέματα που κάνουν καλό στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή μας!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 08:50 στο MEGA

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί μιλούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε σε πρόσωπο και σώμα ανάλογα με την ηλικία μας. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι το μοντέλο – παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία μιλά για όσα κάνει, όσα φοβάται να κάνει αλλά και όσα σκέφτεται να κάνει στο μέλλον προκειμένου να διατηρήσει τη νεανικότητα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Οι έρευνες δείχνουν ότι ακόμη και σε δύσκολες οικονομικά περιόδους, πολλοί διαθέτουν χρήματα για να φαίνονται νεότεροι. Ιδιαίτερα παραμονές των γιορτών, τόσο οι μη παρεμβατικές λύσεις, όσο και οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν την τιμητική τους.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για τη γλουτένη και παρακολουθούμε ένα θέμα από το www.vita.gr σχετικά με την εμμηνόπαυση και όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 08:50

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» αποχαιρετά το 2023 και εύχεται για τη νέα χρονιά να λειτουργήσουμε όλοι με περισσότερη ενσυναίσθηση. Να μπαίνουμε δηλαδή περισσότερο «στα παπούτσια του άλλου», κάτι που μετατρέπεται σχεδόν σε ανάγκη στην ολοένα και πιο εγωκεντρική εποχή μας. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, μία γυναίκα που με τον δημόσιο λόγο της αποδεικνύει ότι μπαίνει στη θέση του άλλου.

Εξηγεί γιατί κερδίζει περισσότερα από όσα δίνει, έχοντας υιοθετήσει αυτή τη στάση ζωής. Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για την ενσυναίσθηση στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου