Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μάκης Δελαπόρτας: Ετοιμάζει τηλεοπτική εκπομπή;

Όσα αποκάλυψε στην Κατερίνα Ζαρίφη για την εκπομπή που συζητάει

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν φιλοξενούμενος στην Οδό Ζαρίφη 2 και έδωσε ενδιαφέροντα τηλεοπτικά νέα ενώ μίλησε και για το νέο του βιβλίο – ημερολόγιο αλλά και το Μουσείο Κινηματογράφου που ετοιμάζεται στα νότια προάστια.

Όπως είπε στην Κατερίνα Ζαρίφη, ετοιμάζει τηλεοπτική εκπομπή.

«Για πρώτη φορά συζητάω με ένα κανάλι πολύ σοβαρά, για μια εκπομπή αφιερώματα για όλους εκείνους τους ηθοποιούς, με δικό μου υλικό, τις δικές μου γνώσεις, αλλά οσονούπω» ανέφερε.

Αρχικά θυμήθηκε παλιά Χριστούγεννα των μεγάλων σταρ με αφορμή το νέο του βιβλίο αφιερωμένο στο 60 και τους ηθοποιούς που αγαπήσαμε.

Όπως είπε, το γλέντι των ηθοποιών ήταν η σκηνή διότι δούλευαν. «Ωστόσο δεν ξεχνάω τα υπέροχα πάρτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Ήταν υπέροχη οικοδέσποινα. Έπρεπε να φας μέχρι σκασμού γιατί εκείνη δεν έτρωγε τίποτα. Η κατάχρηση της χρονιάς ήταν ένα μελομακάρονο».

«Στη Ρένα Βλαχοπούλου αισθανόμουν γιορτές σπίτι μου, που έβαζε την ποδιά, που ήταν η νοικοκυρά, μια μαμά, η παραδοσιακή. Είναι κομμάτια της ζωής μου που φύγανε και έχω ορφανέψει. Κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος από αυτούς εγώ συγκλονίζομαι. Ακόμα και για τη Μαίρη. Μου λείπει!» ανέφερε.

Όπως είπε θα ήταν ιδανικός μπαμπάς.

Στηρίζει όμως πολύ συνειδητά όσους δεν κάνουν παιδιά όπως η Βλαχοπούλου «σε λάθος κάποιων άλλων που έκαναν παιδιά και δεν πέτυχε…».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου