Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Netflix: Αυτές είναι οι ταινίες και σειρές που παρακολούθησαν οι περισσότεροι τηλεθεατές

Ταινίες δράσης ή κωμωδίες;

ΝΕΤΦΛΙΞ

Ταινίες δράσης ή κωμωδίες; Η γκάμα είναι μεγάλη και για πρώτη φορά η πλατφόρμα του Νetflix αποκάλυψε ποιες σειρές κατάφεραν να κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Η κατάταξη έχει γίνει με βάση τις ώρες θέασης που έχουν καταγράψει. Πρώτη στην κατάταξη έρχεται η σειρα The Night Agent.

Ο Shawn Ryan, χαμηλόβαθμος πράκτορας του FBI, απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο.

Η σειρά δράσης έχει καταγράψει 812.000.000 ώρες τηλεθέασης.

Δεύτερη με 655.100.000 ώρες τηλεθέασης έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειρας Ginny & Georgia. Μια 30χρονη μητέρα δυο παιδιών, με την κόρη να είναι 15, οι οποίοι μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, ώστε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

622.800.000 ώρες έχει καταγράψει το σκληρό κορεατικό Δράμα The Glory

Ακολουθεί η πολύ δημοφιλής σειράWednesday με πάνω από 507.700.000 ώρες.

Την πεντάδα συμπληρώνει η σειρά Queen Charlotte: A Bridgerton Story, καθώς καθήλωσε τους τηλεθεατές για 503.000.000 ώρες.

Οι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα

Ανάλογη λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές έχει καταγραφεί και για την Ελλάδα με πρώτη να έρχεται η κωμική σειρά Never Have I Ever και την ιστορία μιας έφηβης.

Ακολουθούν οι σειρές Manifest και Fake Profile, ενώ στην τέταρτη θέση προτιμήσεων των Ελλήνων έρχεται η σειρά που μιλά για την ζωή του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου