Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Όλα για τη ζωή μας»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του MEGA

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βάζει στο επίκεντρο θέματα ευεξίας, ψυχικής και σωματικής υγείας που μας αφορούν όλους

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βάζει στο επίκεντρο θέματα ευεξίας, ψυχικής και σωματικής υγείας που μας αφορούν όλους!

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 08:50 στο MEGA στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» οι φοβίες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια να νικήσουν τις φοβίες τους, οι οποίες δυστυχώς δείχνουν να αυξάνονται.

Αλήθεια, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας, τις οποίες συχνά κουβαλάμε από την παιδική μας ηλικία; Και τι θα συμβεί αν δεν τις αντιμετωπίσουμε;


Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη μιλά για την πολυετή μάχη με τις – όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις – φοβίες της και εξηγεί γιατί όταν απλώς βαρέθηκε να φοβάται, κατάφερε να τις αντιμετωπίσει.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε όλα τα νεότερα για τα γλυκαντικά στη διατροφή μας και παρακολουθούμε ένα θέμα από το www.vita.gr που ασχολείται με την τριχόπτωση και τη σχέση της με το άγχος.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» διερευνούμε τη σχέση του ύπνου με το σωματικό βάρος.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι ειδικοί είναι ότι η σχέση ύπνου και βάρους είναι αμφίδρομη: η κακή ποιότητα ύπνου μάς προσθέτει κιλά και η ποιότητα και ποσότητα της διατροφής επηρεάζει θετικά ή αρνητικά τον ύπνο μας.

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ο μουσικός και ηθοποιός Ησαΐας Ματιάμπα επιβεβαιώνει αυτό που δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες, καθώς όπως αποκαλύπτει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το άστατο ωράριο ύπνου που ακολουθεί έχει επιπτώσεις στο σωματικό του βάρος και στο μοντέλο διατροφής του.

Επίσης στην εκπομπή, ερωτήσεις τηλεθεατών σχετικά με τις ανταγωνιστικές σχέσεις που έχουν οι άντρες μεταξύ τους, βρίσκουν ενδιαφέρουσες απαντήσεις.


«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου