Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Uefa Champions League στο MEGA: UCL Ντορτμούντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 22:00

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τη μάχη γιγάντων ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν για το φινάλε της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Σε έναν αγώνα-τελικό και για τις δύο ομάδες, οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Αντίστοιχα, η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Με «διπλό» στη Γερμανία η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ παίρνει εκείνη την πρωτιά στο γκρουπ και θα έχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση στους «16». Αν όμως δεν κερδίσει στη Βεστφαλία κινδυνεύει με αποκλεισμό. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολουθεί το Post-Game με το φινάλε-θρίλερ της 6ης αγωνιστικής. Το παράλληλο δράμα στην Αγγλία ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μίλαν θα έχει κορυφωθεί. Τα τελευταία εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και η πρωτιά στους ομίλους είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Η ανάλυση των αγώνων Πόρτο – Σαχτάρ, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο, Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα συμπληρώνει το παζλ των σημαντικότερων γεγονότων της ποδοσφαιρικής βραδιάς. Το Post Game θα παρουσιάσει κάθε λεπτομέρεια από το φινάλε των ομίλων, αλλά και το πανόραμα των «16» που έρχονται για να κόψουν την ανάσα στο UEFA Champions League.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αποστολές πρόκρισης Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, αλλά και του ΠΑΟΚ, που ήδη συνεχίζει, στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου