Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Το ιδιαίτερο σκετς του “Πρωίαν σε είδον” για τις φήμες για σχέση Στάνκογλου – Χρηστίδου: “Ααα… καλημέρα και πάλι”

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο

Ένα ιδιαίτερο σκετς έκαναν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, στον αέρα του “Πρωίαν σε είδον” την Πέμπτη το πρωί.

Σε αυτό θέλησαν να σχολιάσουν τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και το πώς διαχειρίστηκαν τις φήμες περί σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

“Ο γνωστός ηθοποιός, ο Σεβαστίκογλου, αποκαλύφθηκε ότι έχει σχέση με μία κοπέλα από τον χώρο μας. Το ήξερα από τον προηγούμενο Ιανουάριο”, είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά, χρησιμοποιώντας ένα όνομα με κατάληξη ίδια με εκείνη του επιθέτου του Γιάννη Στάνκογλου.

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου: “Ζητήστε ευθέως συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου!”

 

“Ο Σεβαστίκογλου; Εγώ το ήξερα αλλά δεν ήθελα να μιλήσω, το ήξερα από τον Αύγουστο. Γιατί δεν μίλαγες; Αν ήξερες κάτι, θα έπρεπε να το πεις”, της απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

“Είναι παρουσιάστρια; Ααα… καλημέρα και πάλι”, πρόσθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, όταν η συνεργάτιδά του τού αποκάλυψε την επαγγελματική της ιδιότητα.

“Θα αφήσουμε υπονοούμενα για το ποια είναι η παρουσιάστρια…. καλημέρα και τούμπαλιν. Δεν μας νοιάζει που είπε ότι δεν ισχύει, εμείς το λέμε. Εγώ δεν είμαι πάντως… ούτε παρουσιάστρια, ούτε με τον Σεβαστίκογλου. Οπότε ξεγράψτε με εμένα, πηγαίνετε αλλού να τη βρείτε”, είπε χαριτολογώντας με νόημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου