Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαμά: Επική τούμπα της παίκτριας στο πλατό – “Σας το είπα ότι έχει νερά εκεί”

“Να το δούμε στο VAR”, σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής

Ένα με το… πάτωμα έγινε η παίκτρια στο σημερινό (4/12) επεισόδιο του Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη στην προσπάθειά της να ακολουθήσει κατά γράμμα και εντός χρόνου τις οδηγίες της συμπαίκτριάς της, έχασε την ισορροπία της στο βρεγμένο πάτωμα και βρέθηκε… οριζοντιωμένη.

Αρχικά, η παίκτρια έτρεξε έναν μίνι «μαραθώνιο», προκειμένου να βρει το κατάλληλο μαγειρικό σκεύος για το πιάτο που σκόπευαν να παρουσιάσουν στον Έκτορα Μποτρίνι, τονίζοντας πως σε ένα σημείο του πατώματος υπήρχαν νερά. «Εσύ θα ήσουν πολύ καλή για εκπομπή με δειγματισμό δώρων», σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής στη «Μαμά» του ΣΚΑΪ.

Δευτερόλεπτα μετά και στην προσπάθειά της να βάλει λάδι στο τηγάνι, η Ειρήνη γλίστρησε πίσω από τον μαγειρικό πάγκο και βρέθηκε στο έδαφος. Τόσο η συμπαίκτριά της όσο και ο οικοδεσπότης της εκπομπής λύθηκαν στα γέλια.

«Σας το είπα ότι εδώ έχει νερά», απολογήθηκε η παίκτρια στη «Μαμά» της Δευτέρας (4/12).

Ο Μάρκος Σεφερλής έτρεξε να βοηθήσει την παίκτρια να σηκωθεί, ωστόσο οποιαδήποτε προσπάθεια να συνεχιστεί η συνταγή και η ροή της εκπομπής ήταν αδύνατη, αφού είχαν όλοι ξεσπάσει σε γέλια.

«Θα δούμε τώρα στο VAR πώς ακριβώς έγινε η πτώση, να δούμε αν φταις εσύ ή το πάτωμα. Αν είναι δικό σου το φταίξιμο, δεν φέρουμε καμία ευθύνη», σχολίασε χαριτολογώντας ο οικοδεσπότης στη «Μαμά» του ΣΚΑΪ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου