Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Έξαλλος” ο Κωνσταντίνος Βασάλος: “Δεν είμαι τόσο ακομπλεξάριστος και στην πάσα με διακόπτετε;”

Οι έντονες και συνεχείς ερωτήσεις των συνεργατών του που πάντα θέλουν να τον πειράζουν, μάλλον τον άγχωσαν αρκετά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το Σάββατο το πρωί στο “Χαμογέλα και πάλι“, θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση για την κόντρα που ξέσπασε στο “Fame Story” αλλά δεν είχε και πολλή… τύχη.

Ξεκίνησε να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους δύο παραπάνω και παρακολουθήσαμε στο χθεσινό live του “Fame Story”, όμως οι έντονες και συνεχείς ερωτήσεις των συνεργατών του που πάντα θέλουν να τον πειράζουν, μάλλον τον άγχωσαν αρκετά.

Και ενώ ο ίδιος ξεκίνησε να μιλάει για την κόντρα στο Fame Story τονίζοντας μάλιστα ότι θα έκανε ό,τι ακριβώς έκανε και ο Γιάννης ο οποίος αρνήθηκε να φορέσει τη φούστα που του πρότεινε στο μάθημά της η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, όταν σχεδόν όλα τα πρόσωπα του πάνελ της εκπομπής άρχισαν να τον ρωτάνε επίμονα διάφορα πράγματα και μάλιστα ταυτόχρονα, εκείνος εξερράγη με χιούμορ πάντα και είπε:

“Και στην πάσα με διακόπτετε;” με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να σωπαίνει και να κάνει μία πολύ χαριτωμένη γκριμάτσα που έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Και η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να αγκαλιάσει γλυκά και παιχνιδιάρικα τον Κωνσταντίνο Βασάλο που μόλις είχε εκφράσει το παράπονό του.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου