Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αθηνά Οικονομάκου: Τα παιδιά, το λάθος και “Ο Πρώτος από εμάς”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Καλεσμένη στο “I LOVE Σου Κου” βρέθηκε το Σάββατο 2/12, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της.

Αναφέρθηκε στο “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” όπου έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της, αλλά και στις δουλειές της στο θέατρο, αναφέροντας και αντιξοότητες και δυσκολίες που αντιμετώπισε ήδη από την πρώτη σεζόν στο σανίδι.

 

Η προσωπική της ζωή 

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την τελειομανία της και το άγχος της να μην κάνει λάθος πουθενά, καθώς και στην προσπάθεια της να τα προλάβει όλα και σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας της, γεγονός που με την έλευση του πρώτου και ειδικά του δεύτερου παιδιού της δεν ήταν εφικτό να γίνει, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της απέναντι στην οικογένεια και στην δουλειά της.

Όπως είπε οι κρίσεις άγχους που εμφάνιζε αντιμετωπίστηκαν με υπομονή και ψυχοθεραπεία, η οποία την οδήγησε να ρίξει τον υψηλό πήχη που είχε ορίσει για τον εαυτό της και να λέει πλέον στον εαυτό της “δεν είμαι τέλεια σε όλα” ή “αυτό δεν το πρόλαβα, δεν πειράζει”.

 

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου για Μαίρη Συνατσάκη: “Της έχω τρελή εμπιστοσύνη, δεν νομίζω να το είπε έτσι”

 

“Ο Πρώτος από εμάς”

Ακόμη, η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στην δραματική κομεντί “Ο πρώτος από εμάς” στην οποία συμπρωταγωνιστεί με άλλους πέντε εκλεκτούς ηθοποιούς, λέγοντας ότι το καλό σενάριο και η αρτιότητα όλων των συντελεστών παράγει το καλό αποτέλεσμα και τόνισε ότι βιώνει και στην πραγματικότητα την καλή σχέση των πρωταγωνιστών, αφού όπως ανέφερε οι έξι πρωταγωνιστές έχουν αναπτύξει και πολύ στενή προσωπική επαφή και επικοινωνούν διαρκώς στην διάρκεια όλης της ημέρας, μέσω και των social media.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου