Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ρένα Κουβελιώτη: Αποκαλύπτει την επίθεση που δέχθηκε στο περιβόητο κέντρο αισθητικής

“Δέχτηκα ύβρεις που ντράπηκα μέχρι και στην Αστυνομία που πήγα να τις μεταφέρω. Υπάρχουν αποδείξεις και μάρτυρες”, αναφέρει η δημοσιογράφος

Τη δική της εμπειρία περιγράφει η Ρένα Κουβελιώτη από την επίσκεψή της στο περιβόητο ινστιτούτο αισθητικής της Αθήνας, που έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των συζητήσεων. Οι νέες καταγγελίες σε βάρος της γνωστής αλυσίδας πέφτουν «βροχή» για τα υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν ένα ζευγάρι συνελήφθη για ληστεία στον χώρο της Θεσσαλονίκης.

Η Ρένα Κουβελιώτη επισκέφθηκε τον χώρο της Αθήνας, όπου κατέγραψε για λογαριασμό του TLive τη θέση των υπευθύνων. Ωστόσο, η δημοσιογράφος του Alpha δέχτηκε μία απίστευτη φραστική επίθεση με ύβρεις και περιέγραψε αναλυτικά στην Τατιάνα Στεφανίδου όσα συνέβησαν.

«Δέχτηκα ύβρεις που ντράπηκα μέχρι και στην Αστυνομία που πήγα να τις μεταφέρω. Υπάρχουν αποδείξεις και μάρτυρες», ανέφερε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη.

«Με «στόλισε» ο υποτιθέμενος υπεύθυνος με ύβρεις του λιμανιού ενώ υπήρχε και τσιλιαδόρος. Πού τα έχουμε δει αυτά;», σημειώνει η Ρένα Κουβελιώτη στο TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου