Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου σε μία μοναδική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA»

Ένα Σαββατόβραδο με μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους και διασκέδαση μέχρι πρωίας θα απολαύσουμε απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μάς ξεσηκώνουν, θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει τη διάθεση από το πρώτο λεπτό που θα βρεθεί στη σκηνή με τα διαχρονικά του σουξέ. Η Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή φωνή και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες. Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης.

Η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή: Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια, Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή.

H Ρούλα Κορομηλά επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Λευτέρη Πανταζή: Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο αρχείου, θυμίζει στον τραγουδιστή ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα», όπου συμμετείχε η κόρη του, Konnie. Στη συνέχεια, η Konnie Μεταξά εμφανίζεται στο πλατό, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της, και οι δυο τους μας χαρίζουν μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Απόψε στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» δυναμώνει την ένταση και μας υπόσχεται μια βραδιά με αμείωτο κέφι και ασταμάτητο χορό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου