Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Όλα για τη ζωή μας: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

Η εκπομπή δίνει συμβουλές για τη σωστή υγεία μας τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς μυεί στους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων της καθημερινότητάς μας.

Η Σύλβια Δελικούρα και η διατροφή

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 08:50 στο MEGA η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τη βοήθεια των ειδικών, επιχειρεί να δει όλη την αλήθεια για τα τυποποιημένα, από τα πιο ήπια έως και τα πολύ επεξεργασμένα, τρόφιμα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Σύλβια Δελικούρα, μία σύγχρονη μητέρα, που παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να ακολουθεί η ίδια και η οικογένειά της μία «καθαρή» διατροφή, δεν τα καταφέρνει πάντα.

Προσκεκλημένη στην εκπομπή του Σαββάτου η Σύλβια Δελικούρα

Επίσης, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών  συζητάμε για το ανησυχητικό φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στη χώρα μας, με σκοπό αφυπνίσουμε τις γυναίκες ώστε να αντιδράσουν σε κακοποιητικές συμπεριφορές και να «δυναμώσουν τη φωνή τους».

Η Ελενη Γερασιμίδου και το έμφραγμα

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι επιστήμονες μιλούν για όλους τους νεότερους παράγοντες που σχετίζονται με το έμφραγμα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για συνήθειες και καταστάσεις που μπορούμε να αλλάξουμε για να προλάβουμε αυτή την οδυνηρή κατάσταση.

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μιλά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το έμφραγμα που υπέστη πριν από ένα χρόνο, τους παράγοντες – ψυχολογικούς και βιολογικούς – που το προκάλεσαν, αλλά και όλα όσα έχει αλλάξει στη ζωή της μετά από αυτό.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για τον καφέ και μαθαίνουμε όλες τις νεότερες συστάσεις για τη σωστή κατανάλωσή του.

Όλα για τη ζωή μας: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου