Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: “Έχουν άλλα πρότυπα που φυσικά τους εξυπηρετούν”

“Θέλετε να πούμε ποια άτομα διαχειρίζονται αυτές τις θέσεις στην τηλεόραση, για να δούμε εάν είναι άξια να τις διαχειρίζονται;”, σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Λάκης Γαβαλάς συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική έξοδο το βράδυ της Τρίτης (22/11) και μεταξύ άλλων των ρώτησαν για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε το τελευταίο διάστημα και το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς

«Δεν θα ήταν χαριτωμένο να ήμουν στο YFSF; Εγώ είμαι My Face Sounds Familiar… everyday! Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μου είναι στη μόδα. Εάν κάποιο project μόδας, ακόμα και το My Style Rocks, ήταν στα δεδομένα μου και μπορούσαμε να είμαστε χρήσιμοι ο ένας για τον άλλο, φυσικά θα το έκανα», δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Το βρίσκω όμως λίγο δύσκολο, γιατί αυτοί έχουν άλλα πρότυπα, που τους εξυπηρετούν φυσικά», συμπληρώνει με νόημα στον φακό ο σχεδιαστής μόδας.

Σε ερώτηση για την κόντρα και τις εκατέρωθεν καυστικές ατάκες ανάμεσα στην Έλενα Γαλύφα και τη Ραμόνα Βλαντή, ο Λάκης Γαβαλάς απαντά: «Είναι δύο υπέροχα κορίτσια, διεκδικούν και οι δύο μία θέση στην τηλεόραση. Μόνο που η τηλεόραση έχει τα δικά της standards και καθημερινά αλλάζουν».

«Θέλετε να πούμε ποια άτομα διαχειρίζονται αυτές τις θέσεις, για να δούμε εάν είναι άξια να τις διαχειρίζονται; Για βγάλτε τους μπροστά να δούμε πώς είναι, ποια είναι η γνώμη τους και για ποιον λόγο την έχουν», κατέληξε στις δηλώσεις του για την τηλεόραση ο Λάκης Γαβαλάς.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου