Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιάννης Πουλόπουλος: “Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου”

“Με φωνάζει στο καμαρίνι του ο Γρηγόρης και μου λέει Γιάννη μου αποφασίσαμε να κάνουμε Eurovision και θα το αναλάβεις εσύ που το ξέρεις πολύ καλά”

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε στην κουζίνα του Π.Ο.Π. Μαγειρική και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Ανδρέα Λαγό για το πως μπήκε στον τηλεοπτικό χώρο.

Όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Η τηλεόραση προέκυψε με σπρώξιμο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε ήταν ο Πρωινός Καφές με την Ελένη Μενεγάκη και ο Όμορφος Κόσμος το Πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήταν την περίοδο που παιζόταν στον ΑΝΤ1 το Fame Story 3 και είπαν να βάλουμε στον Γρηγόρη την Eurovision. Λένε ποιος την ξέρει καλά; Ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Με φωνάζει στο καμαρίνι του ο Γρηγόρης και μου λέει Γιάννη μου αποφασίσαμε να κάνουμε Eurovision και θα το αναλάβεις εσύ που το ξέρεις πολύ καλά. Πάω εγώ την επόμενη μέρα με σημειώσεις τρομερές και του λέω Γρηγόρη σου τα έφερα όλα να τα πεις. Μου λέει, τι λες αγόρι μου, εγώ δεν ξέρω ούτε αγγλικά, εσύ θα βγαίνεις να τα λες. Λέω δεν έχω βγει ποτέ στην τηλεόραση και μου λέει θα βγεις γιατί έχεις πόρωση με την Eurovision και θα καταλάβει ο τηλεθεατής ότι το κατέχεις», αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος και κατέληξε:

«Έτσι, με σπρώξιμο γιατί εγώ δεν ήθελα καθόλου. Με έσπρωξε κανονικά για να βγω στην τηλεόραση. Πάω εγώ και το 2005 και βγαίνει η Ελλάδα πρώτη. Οπότε την επόμενη χρονιά δεν είχα άλλη επιλογή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου