Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ανθή Βούλγαρη: “Έχω αισθανθεί υποτίμηση στη δουλειά επειδή είμαι γυναίκα”

Δείτε το απόσπασμα με την συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”

Στο “Πάμε Δανάη” βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι το δίδυμο του “Κοινωνία Ώρα MEGA” Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη.

Οι δυο τους μίλησαν για την καριέρα και την προσωπική τους ζωή, αλλά και την εκπομπή που παρουσιάζουν για 4η σεζόν στο MEGA.

“Εγώ αυτήν την ώρα θα ήμουν στον στάβλο, θα είχα τα αλογάκια μου, θα καθάριζα. Είναι σύσκεψη, στάβλος, φαγητό στο σπίτι να μαγειρέψω γιατί είμαι και νοικοκυρά, και μετά σύσκεψη ξανά, ειδήσεις, διάβασμα, σπάνια κοιμάμαι, ένα 20λεπτο μπορεί κάποιες φορές” είπε η Ανθή Βούλγαρη.

 

Για τους συντρόφους τους, η Ανθή Βούλγαρη είπε:

“Δεν υποχρεώνουμε τους ανθρώπους που είναι μαζί μας να κάνουν το ίδιο ωράριο, απλά προσαρμόζονται λίγο στα δικά μας», ενώ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε: «Εγώ έχω βρει έναν άνθρωπο που κοιμάται από τις 22.00 το βράδυ, αυτό είναι καλό, το έλυσα το θέμα του βραδινού”.

Για το αν τους επηρεάζουν τα θέματα της επικαιρότητας, η Ανθή Βούλγαρη είπε:

“Είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς. Εγώ όταν είχα ξεκινήσει, με έστελναν στις κηδείες και έκλαιγα, δεν σταματούσα. Τώρα υπάρχουν θέματα που με πληγώνουν και με συγκινούν αλλά έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Με τα Τέμπη κλαίω κάθε φορά, η Γάζα με το που βλέπω τα παιδιά στον πόλεμο, αλλά από την άλλη πρέπει να μεταδώσεις με κάποια ψυχραιμία την είδηση”.

 

Όσο για το πώς ισορροπούν τα πράγματα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Ανθή Βούλγαρη λέει:

“Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαστε και οι δύο πολύ εργατικοί αλλά τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ιορδάνης είναι πολύ ψύχραιμος και πολλά θέματα τα αντιμετωπίζει πιο ήπια, εγώ είμαι ηφαίστειο, ανεμοστρόβιλος. Δε λέω ότι είναι πάντα σωστό αλλά είναι αυτό που μας φέρνει σε μια ισορροπία. Όταν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο και σε ένα πλατό, είναι σαν στο σπίτι σου οπότε ό, τι νιώθεις το δείχνεις εκείνη την ώρα, δεν έχουμε μετά. Αν προσπαθούσε να με προστατεύει συνέχεια δε θα ήταν και για μένα τιμητικό, αλλά με έναν τρόπο έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Τίποτα δε σου χαρίζεται και όλα κερδίζονται”.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε επίσης:

“Έχω αισθανθεί υποτίμηση στη δουλειά και επειδή είμαι γυναίκα και επειδή υποτίθεται ότι μπήκα από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, που δεν ισχύει, αλλά πρόβλημά τους, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το αν θα με υποτιμήσει κάποιος είναι δικό του πρόβλημα. Εγώ ξέρω πού είμαι, ποια είμαι, πού βαδίζω, δε με αγγίζει. Τα πρώτα χρόνια ήμουν και λίγο αόρατη δίπλα στον Ιορδάνη, ρωτούσα και δεν απαντούσαν. Με τον καιρό σε συνηθίζουν κιόλας”.

 

Για την αναγνωρισιμότητα, η Ανθή Βούλγαρη είπε:

“Όταν πηγαίνεις κάπου σου λένε ‘που είναι η Ανθή’, ‘που είναι ο Ιορδάνης’. Στο σουπερμάρκετ κάνω τον 2πλασιο χρόνο από ό, τι έκανα, είναι η καθημερινή μου βόλτα. Όταν επιλέγεις να είσαι στην τηλεόραση ή να εκτίθεσαι, δε θα είναι όλα ‘τι υπέροχοι που είστε’, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ακούω καμία φορά που λένε ότι δεν μπορούν να τους χαιρετάει ο κόσμος στον δρόμο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ που με χαιρετάνε, που μου μιλάνε. Για ποιον κάνεις την εκπομπή; Για τον κόσμο δεν την κάνουμε;”.

 

Για τους ηθοποιούς που πιάνουν θέσεις στις εκπομπές, η Ανθή Βούλγαρη είπε:

“Κάποια στιγμή έλεγα γιατί να έρχονται ηθοποιοί να παίρνουν τις δουλειές των δημοσιογράφων. Στην πορεία βλέπω ότι αρκετοί ηθοποιοί έχουν ταλέντο και στην παρουσίαση. Από την άλλη, αν πάει ένας δημοσιογράφος να κάνει ένα γκεστ ρόλο ή να παίξει, θα ήθελα να τον αντιμετωπίσουν με την ίδια αγάπη και καλοσύνη. Δεν μπορεί να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εμένα δε με πειράζει, ο καθένας να κάνει ό, τι θέλει να κάνει, αρκεί να το κάνει με σεβασμό και αγάπη”.

“Το ρεπορτάζ θέλει δημοσιογραφικό υπόβαθρο”, κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου