Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ναταλία Γερμανού: Οι αποκαλύψεις για το Secret Song

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, το Secret Song κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού και ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση!

Η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου 11/11, μίλησε στην εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», για το νέο της πρότζεκτ!

«Ξεκινήσαμε τα γυρίσματά μας με την Barking Well την οποία και ευχαριστώ πολύ γιατί πραγματικά είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή. Εγώ δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα παιδιά. Ο Νίκος Αλιάγας έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στο γαλλικό Secret Song, εγώ έχω, όχι διακοσμητικό… Θα δείτε, δεν λέω», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Ίσως είναι μια αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν ένιωσαν μια ζεστασιά και μια ασφάλεια λόγω εμού. Ξεκινήσαμε την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και βγήκαμε από το πλατό του J2US, γιατί εκεί γυρίστηκε το Secret Song, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Μας πήρε δύο μήνες, πολλή δουλειά. Όλους αυτούς θα τους δείτε στο πρώτο επεισόδιο και ακόμα βλέπετε αυτούς που θα καθίσουν στη λευκή πολυθρόνα. Δεν βλέπετε πόσοι θα είναι οι διάσημοι φίλοι τους που θα τους κάνουν τις εκπλήξεις. Επτά θα κάτσουν στην πολυθρόνα και περίπου 4-5 στον καθένα θα είναι τα πρόσωπα που θα τους εκπλήξουν», συνέχισε.

«Έχω τρομερή χαρά, τρομερή, λαχτάρα, είναι μια εκπομπή που τη λάτρεψα, μου ταιριάζει και την αγάπησα πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ άγχος. Είναι special event. Θα δείτε δύο Κυριακές, μετά μπορεί φέτος όχι άλλο, μπορεί τον Μάρτιο, δεν ξέρουμε, γιατί είναι δύσκολη πολύ εκπομπή», κατέληξε, η Ναταλία Γερμανού.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου