Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Σπίτι με το Μega on tour” με τον Κωνσταντίνο Αργυρό – Η μεγάλη συναυλία της Θεσσαλονίκης απόψε στις 10 το βράδυ

Το «Σπίτι με το Mega on tour» παρουσιάζει τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού απόψε, Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 22.00

Το «Σπίτι με το MEGA» ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα για μία και μοναδική μουσική βραδιά!

Απόψε στις 22:00, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά μπροστά σε χιλιάδες θεατές και μας χαρίζει μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Το «Σπίτι με το MEGA On Tour» αναλαμβάνει να μεταδώσει τον ρυθμό της μεγάλης συναυλίας του αγαπημένου καλλιτέχνη από την όμορφη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, ξεσηκώνει το ενθουσιώδες κοινό, τραγουδώντας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης με φόντο το εμβληματικό άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι μέσα από τη συχνότητα του MEGA, δείτε πρώτοι τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία του «Μαζί σου», μεταδίδοντας θετική ενέργεια και ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη:

Παρουσιαστής της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στα decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης δίνει το ρυθμό με ένα δυνατό DJ set.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό θα βρεθεί ο Ματθαίος Τσαχουρίδης που θα μας μαγέψει με την ποντιακή του λύρα. Η Ανδρομάχη θα μας ξεσηκώσει με την εκρηκτική της διάθεση. Σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ράπερ Rack ερμηνεύουν το τραγούδι «Τελικά».

Μία βραδιά με αγαπημένα τραγούδια και τον παλμό της μουσικής να χτυπάει δυνατά έρχεται απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA On Tour».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου