Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: “Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών”

Δείτε το απόσπασμα από το “Πρωινό” με το ξέσπασμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Την Πέμπτη το πρωί, στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση στον αέρα, την ώρα που συζητούσαν τον θάνατο της ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα επαγγελματικά της από όταν έγινε γνωστό ότι είχε καρκίνο.

“Επειδή είναι εύκολο να κάνουμε ευχολόγια στην τηλεόραση που μας κάνουν συμπαθής για να ανεβάσουμε τους followers. Η εύκολη λύση. Το ψέμα αυτό το βλέπετε από το σύνολο των εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση. Δυστυχώς. Εδώ εμείς έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση και εγώ έχω ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης που τόσα χρόνια τον μοιράζομαι μαζί σας” είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

“Ζούμε σε μία κοινωνία απολύτως ρατσιστική, που δυστυχώς κανένα #metoo και καμία πολιτική ορθότητα, τον πραγματικό ρατσισμό δεν τον αναδεικνύει. Αναδεικνύουμε τα κακά κομμάτια της κοινωνίας μας μόνο όταν αυτά είναι εμπορικά ή θεωρούμε ότι θα κάνουν καλό σε εμάς. Κανείς δεν μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό, κανείς δεν μιλάει για τον αποκλεισμό ανθρώπων που η κοινωνία τους θεωρεί αρρώστους, άρα ανίκανους να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Όλα τα διαστρεβλώνουν, λίγο ντροπή”

 

“Ένα ερώτημα διατυπώνω: Η κοπέλα αυτή από την μέρα που έπαθε καρκίνο και πάλεψε γενναία 20 χρόνια, της έγιναν οι αντίστοιχες προτάσεις από την τηλεόραση και το θέατρο του ταλέντου της; Ή κάποιοι είπαν ότι επειδή έπαθε καρκίνο δεν μπορεί να παίξει; Δεν το λέω τυχαία” είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και αναρωτήθηκε:

“Γι’ αυτό τον ρατσισμό θα μιλήσει κάποιος σε αυτή την κω…χώρα ή όχι”;

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου