Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά για “Super Κατερίνα”: “Υπερέβησαν τα όρια, είναι προσβλητικό”

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Τρίτης στο “Fay’s Time”, θέλησε να τοποθετηθεί για την κόντρα του Light και του Ανδρέα Μικρούτσικου, που προβλήθηκε τη Δευτέρα στην “Super Κατερίνα“.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε προσβλητικό αυτό που έγινε και ότι ξεπεράστηκαν τα όρια από την πλευρά της εκπομπής.

“Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι”, είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: “Είναι ανύπαρκτος και είμαι υπαρκτός”

 

“Δεν τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι”

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια:

“Απλά, η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά. Είναι σαν να υπάρχει μια γραμμή, υπερέβησαν τα όρια και δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει κι ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο που κάθεται εκεί στην παρέα. Δεν τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι”.

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

“Βλέποντας το, ανθρώπινα, επαγγελματικά, από σεβασμό και μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ωραίο, είναι προσβλητικό”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου