Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Λιάγκα: “Θα βγει καινούργια αρρώστια, θα τον βλέπουμε και θα λέμε θέλω μια αναρρωτική”

Η χιουμοριστική τοποθέτηση του Αλεξάνδρου για τον παρουσιαστή, μέσα από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να κάνει και εκείνος μια χιουμοριστική τοποθέτηση για τον παρουσιαστή, μέσα από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

«Θα βγει καινούργια αρρώστια, θα βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα και θα λέμε γράψε μου μια αναρρωτική» είπε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ταράχτηκε πολύ. Θα ανεβάσω και εγώ παλμούς σαν τον Μαυρίκιο» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.




Τι ειπωθηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου νωρίτερα το πρωί

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε τηλεφωνικά και ζωντανά στο Βreakfast @Star για να εξηγήσει μια δήλωση που έκανε στην κυπριακή εκπομπή που συμμετέχει για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Κάθε φορά που είναι να πάω για σύνδεση, νιώθω τους παλμούς μου να ανεβαίνουν, νιώθω να ιδρώνω. Δεν μπορώ την αμεσότητα αυτή, που βγάζει τα χαρτιά και σε ρωτάει, δεν μπορώ αγχώνομαι. Δεν είναι δημοσιογραφικά αυτά που ρωτάει, αυτά είναι προσωπικά ζητήματα. Μου αρέσει που είναι αυθεντικός αλλά εγώ δεν μπορώ. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό μου από το Πρωινό νιώθω ένα τάραγμα. Για αυτό και ο καρδιολόγος μου, μου έχει πει επειδή είχες και θέματα στο Λιάγκα δεν θα ξαναβγείς, βγες όπου άλλου θες.Γενικά το έχω αυτό με τον Γιώργο, τον φοβάμαι λίγο. Όταν είναι να πάω στον Γιώργο νιώθω ταραχή».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου