Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι έρχεται σε νέα ώρα

Διαβάστε περισσότερα…

Σε αλλαγές στον προγραμματισμό της απογευματινής ζώνης προχωρά ο Alpha από την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr,  Το Πιο Μεγάλο Παζάρι και οι Οικογενειακές Ιστορίες αλλάζουν ώρα μετάδοσης.

Η αλλαγή

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι που παρουσιάζει ο Ηλίας Βρεττός θα μεταδίδεται μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 16:45. Από την άλλη, οι Οικογενειακές Ιστορίες μετακομίζουν στις 17:45 και πλέον θα είναι το πρόγραμμα που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να τονώσει την απόδοση και των δύο πρότζεκτ.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι προβληματισμοί του Alpha με Το Πιο Μεγάλο Παζάρι καθιστούν πολύ πιθανή την ολοκλήρωση του πριν το τέλος της σεζόν και την πιθανή αντικατάστασή του με άλλο τηλεπαιχνίδι -δεν θα είναι το Deal παρότι ο σταθμός διατηρεί τα δικαιώματα. Στο κανάλι θεωρούν πως η χρονική συγκυρία με τα έντονα και δύσκολα θέματα της επικαιρότητας δεν ευνόησε το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Ωστόσο, ο Ηλίας Βρεττός έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε κάτι διαφορετικό στο μέλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου