Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Πέτρος Κουσουλός: Οι αποκαλύψεις για τη νέα εκπομπή που θα έχει

Στο πλατό της “Super Κατερίνα” βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός την Δευτέρα το μεσημέρι και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη νέα βραδινή εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει από τα μέσα Νοεμβρίου.

“Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις. Πάμε πάρα πολύ καλά, συζητάμε για κάτι εβδομαδιαίο αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, γι’ αυτό κρατάω μία επιφύλαξη και δεν αποκαλύπτω το κανάλι. Είναι όμως πανελλαδικής εμβέλειας” ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

“Θα είναι μία βραδινή εκπομπή αποκαλυπτική, δικαστική, αστυνομική, κοινωνική, με θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και με μία πολύ καλή ομάδα που χτίζεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το πλάνο είναι ότι θα ξεκινάει στις 23:00 και θα τελειώνει 02:00” συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης: Πέτρος Κουσουλός για Καραϊβαζ: “Ήταν σοκ, προσέλαβα ιδιωτική ασφάλεια για να μετακινούμαι”

 

“Θα είναι μία ζωντανή εκπομπή και θα εστιάζουμε σε μεγάλες έρευνες που θα αφορούν σε θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Φυσικά, θέλουμε και τη live διάδραση του κόσμου, με συνεργάτες μου που θα είναι στον αέρα. Δεν θα ασχοληθούμε με εξαφανίσεις και αναζητήσεις” ξεκαθαρίζει ο Πέτρος Κουσουλός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Λίγο πριν τον αποχαιρετήσει από το πλατό, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε μία είδηση της τελευταίας στιγμής πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά οι δικογραφίες για το θέμα των υποκλοπών να ανατεθούν σε αρεοπαγίτη εισαγγελέα, ούτως ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου