Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ζήσης Ρούμπος: Το επικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του «Γκαράζ» στο Action 24

Ο stand up comedian απέκτησε δική του εκπομπή όπως αποκλειστικά σας είχε αποκαλύψει ο ίδιος στη συνέντευξή του

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός, stand up κωμικός και συγγραφέας, αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη, κάθε Σάββατο στις 22:00 με την νέα του εκπομπή ΓKΑΡΑΖ στο Action 24, όπως σας είχε αποκαλύψει ο ίδιος στη συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό.

Τι είναι το Γκαράζ

Το ΓΚΑΡΑΖ φιλοδοξεί να γίνει μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

Ο Ζήσης Ρούμπος θα φιλοξενεί κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, νέα μουσικά ταλέντα που με προσωπική σφραγίδα, πάθος και δυναμική βρίσκουν τον χώρο να εκφραστούν. Σε ένα χαλαρό κλίμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά και covers άλλων καλλιτεχνών, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος με το αστείρευτο χιούμορ του, καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις προσωπικότητες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί με χαλαρές συνεντεύξεις. Αστεία παιχνίδια και σχολιασμός ολοκληρώνουν την εκπομπή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου