Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Βασίλης Κούκουρας για τις επαναλήψεις των παλιών σειρών: “Σε αποκλείει από…”

Ο πάλαι ποτέ Μάνθος Φουστάνος εξήγησε τα υπέρ και τα κατά του να παίζονται διαρκώς σε επανάληψη σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει

Ο Βασίλης Κούκουρας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και φυσικά έγινε αναφορά στο πόσο viral χάρη στον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο Κωνσταντίνου και Ελένης το οποίο προβάλλεται διαρκώς σε επανάληψη.

Εκείνος πώς αισθάνεται;

«Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή είναι κι αυτό. Τα καλά είναι η επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται, το εισπράττω αυτό. Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω πάρει είναι ότι αν γινόταν τώρα ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης “είσαι ο μόνος που συνάδεις με τον χρόνο που το είχαμε δει”.

Τα λιγότερο καλά είναι ότι σε περιθωριοποιεί, σε αποκλείει από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις γιατί έχουν μείνει σε μια συνήθεια “α αυτός που έπαιζε εκεί”. Είναι εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω και τα κάνω στο θέατρο ευτυχώς. Εσύ το είπες!» ανέφερε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το ότι οι σκηνοθέτες και παραγωγοί όντως σκέφτονται έτσι.

«Μπορεί να είναι μία φθορά» συμπλήρωσε. «Έκανα τηλεοπτικές δουλειές όπως οι Συμπέθεροι. Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης ήρθαν δεκάδες προτάσεις, έκανα τελείως διαφορετικά πράγματα, έκανα Φώσκολο το Καλημέρα ζωή. Έκανα και κωμωδίες. Από την επιτυχία θέλω να ξεβολεύομαι, με κάνει καλύτερο. Πρέπει να ρισκάρεις, μπορεί να αποτύχεις. Πάνω σε αυτή τη γραμμή αρνήθηκα κάποια πράγματα που ήταν όμοια με αυτό που είχα κάνει» ανέφερε.




Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας  εξήγησε ότι εξαιτίας του Κωνσταντίνου και Ελένης οι άνθρωποι πίστευαν ότι λέει ψέματα όπως ο ρόλος του Μάνθου Φουστάνου.

«Πολύ σοβαρά, δεν με εμπιστεύονταν οι γυναίκες. Θα έπρεπε να αποδείξω και τρίτη και τέταρτη φορά, το βίωσα σε μεγάλο βαθμό. Έχω κάνει τέρατα, κλάματα, διαδρομές απίστευτες για να αφήσω κάτι στην πόρτα, παρακαλετά» ομολόγησε, ο Βασίλης Κούκουρας.

Ειδικά για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου είπε πως ο Χάρης Ρώμας του τον είχε προτείνει αλλά αρχικά δεν τα είχε βρει με τον ΑΝΤ1.

«Στο διάστημα αυτό πήγαν στον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Γίνανε δεκτοί οι όροι μου και γύρισα. Νομίζω ο Χάρης έχει συμβάλλει σε αυτό. Δεν ήμουν υπερβολικός αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτό το πράγμα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου