Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Κάγκελο” η Ελένη Μενεγάκη με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των ρεπόρτερς για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Το περιστατικό αυτό σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της “Ελένη” όπου και προβλήθηκε το απόσπασμα με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε:

“Δεν ξέρω να θα υπάρξει άλλος Ντέμης τόσο επιτυχημένος στο ποδόσφαιρο. Με εντυπωσίασε τρομερά πολύ, μετά από τόσα χρόνια που τον ξέρουμε… Που κρυβόταν, δεν έδινε συνεντεύξεις, απέφευγε τις κάμερες… Το ότι τον είδα σήμερα να μιλάει, να γελάει, να σχολιάζει τα πάντα, μου άρεσε πολύ. Μπορεί να του πήρε πολλά χρόνια να ξεδιπλωθεί, αλλά πολύ το χαίρομαι σήμερα”.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: “Πολλές φορές αισθάνομαι ενοχικά”

 

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε:

“Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι”.

Και πρόσθεσε:

“Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς”.

Όσον αφορά τα παιδιά και αν παρακολουθούν την εκπομπή του, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε :

“Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής”.

Και κατέληξε λέγοντας:

“Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου