Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Βασίλης Χιώτης: Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποχαιρετά τη μητέρα του.

Από τις πλέον δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Χιώτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στα social media, διανύει βαρύτατο πένθος, αφού η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 16/10.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία τρυφερή φωτογραφία, όπου κρατά το χέρι της μητέρας του, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία της και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πρωτεύουσας.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα και οι ευχές δεν άργησαν να έρθουν από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του γνωστού δημοσιογράφου. Μάλιστα, ο ίδιος είχε απουσιάσει τις προηγούμενες ημέρες από το πόστο του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, όταν ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Χιώτης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή το επίμαχο σχόλιο που έκανε για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, το οποίο χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα ομοφοβικό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου