Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά σε Κωνσταντάρα: “Τον κανονικό Λάμπρο δεν τον έχω δει, θα ήθελα να τον δω σε δική του εκπομπή”

“Καλύτερη μάνατζερ δεν υπάρχει, παιδιά” αποκρίθηκε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα του Fay’s Time σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την μεσημεριανή της παρέα, την Πέμπτη, στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά εξέφρασε την διάθεση να δει σε μια δική του εκπομπή προσεχώς τον συνεργάτη της, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο διάλογος της Φαίης Σκορδά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για αυτό το «με προσπερνούν» που είπε μού έρχεται ένα παράδειγμα. Ηλίας Βρεττός, ο οποίος δοκιμάστηκε πρώτη φορά στην παρουσίαση και νομίζω ότι τα πάει και καλά. Ο Τσουρός επίσης που είναι λιγότερα χρόνια στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, σαφώς, από ότι ο Δημήτρης».

«Δεν είναι όμως παρεμφερείς. Ναι, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι μπορεί να είναι νεότεροι γιατί η τηλεόραση δεν είναι επετηρίδα. Η εμπειρία μετράει, βέβαια στην τηλεόραση βγαίνουν και ολοκαίνουργια πρόσωπα που δεν τα έχουμε δει ποτέ» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίη Σκορδά υπογράμμισε πως «Εκφράζει το παράπονο του, πολλοί μπορεί να το έχουν. Κάποιοι όμως μπορεί να μην το θέλουν. Ας πούμε, ο Παπανώτας είπε «εγώ δεν θέλω να κάνω ποτέ δική μου εκπομπή». Κάποιοι θέλουν και δεν είναι να το δαιμονοποιήσουμε γιατί το θέλουν. Αυτό που λες, επίσης, είναι σωστό. Πάντα θα έχει δουλειά γιατί είναι περιζήτητος και πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θες να κάνεις και ένα τσικ παραπάνω».

«Μα είναι 100 χρόνια, τι άλλο θέλει; Δηλαδή, συγγνώμη, εσένα άσχετα από το «δική μου εκπομπή» ή τα χρήματα και αυτά, σαν τηλεθεάτρια και σαν άνθρωπος της τηλεόρασης, θα ήθελα να σε δω σε κάτι παραπάνω γιατί δεν είχες ποτέ τον χώρο και τον χρόνο να σε δω σε κάτι παραπάνω. Δηλαδή εμένα με ιντριγκάρει αυτό. Αυτός ο άνθρωπος κάνει πλάκα και είναι ετοιμόλογος, μπορεί όμως να κάνει μια συνέντευξη και να δω έναν άλλον Λάμπρο; Είναι σαν να εγώ να λέω να έχεις μια πανοπλία, μια άμυνα, γιατί εξυπηρετείς έναν συγκεκριμένο ρόλο στις εκπομπές. Τον κανονικό Λάμπρο δεν τον έχω δει και θα ήθελα να τον δω σε μια εκπομπή».

«Πες τα Φαίη! Στην κάμερα! Και εγώ θα ήθελα» αποκρίθηκε, με χιούμορ, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συμπληρώνοντας πως «καλύτερη μάνατζερ δεν υπάρχει, παιδιά. Είναι η τρίτη φορά και πάρα πολύ σε ευχαριστώ».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου