Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: “Πρέπει να μαζευτεί, με θύμωσε πολύ”

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τον καβγά μεταξύ του Τάσου Ξιαρχό και του Σταμάτη Γαρδέλη

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

Στο “Πάμε Δανάη” την Πέμπτη το πρωί, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ “I am a Celebrity Get me out of here“, σχολίασαν τα όσα είδαμε.

Την προσοχή τράβηξε ένας καβγάς μεταξύ του Σταμάτη Γαρδέλη και του Τάσο Ξιαρχό. Ο χορογράφος επιτέθηκε φραστικά στον ηθοποιό και ξεκίνησε μια κόντρα μέσα στο ριάλιτι από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της σχολίασαν το περιστατικό:

“Δεν σου έκανε εντύπωση ο τρόπος που μίλησε αυτό το παιδί στον κύριο Γαρδέλη; Φοράς και ρίγες σήμερα, ευτυχώς είναι στη ζούγκλα και δεν το βλέπει. Νομίζω ότι αυτό το παιδί έτσι είναι, όταν είσαι κουλ και μάγκας, βρίζεις. Φυσικά και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, όμως, ο τρόπος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Επειδή αυτό το βλέπω από πολλούς στα social media, πρέπει λίγο να φιλτράρουμε τους ανθρώπους που βάζουμε στη ζωή μας. Δεν μπορεί να είμαι μόδα ο άνθρωπος που θα βρίσει. Γιατί να κοπεί ο διάλογος και να μην δούμε την αλήθεια των ανθρώπων και την αγένειά τους;” είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε επίσης: Τι νούμερα έφερε η πρεμιέρα του “Celebrity” στην prime time;

 

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε από την πλευρά της:

“Εμένα με θύμωσε η συμπεριφορά του Ξιαρχό χθες. Το χάνει γενικά ο Τάσος. Πρέπει κάποιος να τον συμβουλεύσει από την παραγωγή να μαζευτεί. Η συμπεριφορά του ήταν πολύ κακή”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου